ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

Ο Πανιώνιος έβαλε... τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε στο....

Ο Πανιώνιος έβαλε... τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε στο... κόλπο της πρόκρισης - Πρώτο τέρμα του Φορτούνη με τα «ερυθρόλευκα», απάντηση Ιστορικού με τον κορυφαίο Μητρόπουλο.




Το «συγκρότημα» του Μίτσελ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης το... σταμάτησε, έχοντας και... σύμμαχο τη τύχη, μια και σε τρεις περιπτώσεις Γκαζαριάν (2'), Μπουχαλάκης (45') και Διαμαντάκος (86') σημάδεψαν τα δοκάρια.
«Φουριόζος» ο Ολυμπιακός
Εξαιρετική εκκίνηση έκαναν οι παίκτες του Μίτσελ στην αναμέτρηση, πιέζοντας από το πρώτο... δευτερόλεπτο και αναζητώντας τους... διαδρόμους προς την εστία του Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, 43 δεύτερα μετά την σέντρα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ με το πλασέ του Διαμαντάκου στην κίνηση, όμως ο τερματοφύλακας του Ιστορικού έδιωξε σε κόρνερ, από το οποίο ο Γκαζαριάν δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, απείλησαν στο 11' με τον Διαμαντάκο, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ, ωστόσο, βρήκαν τη... λύση στο 13' με το εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο.
Αντίδραση και... απάντηση
Το τέρμα του Έλληνα μέσου έφερε... αντίδραση για τον Πανιώνιο. Αρχικά, οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου πήραν... μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού και τα κατάφεραν στο 24' με τον Μητρόπουλο. Ο Φούντας σέντραρε από τα αριστερά και από την «καρδιά» της άμυνας των Πειραιωτών, ο Έλληνας μέσος έγραψε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στο 26' ο Γκαζαριάν δεν σημάδεψε σωστά με το «τακουνάκι» έπειτα από γύρισμα του Σαλίνο, ενώ στο 39' ο Μπουχαλάκης είχε οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον άξονα. Ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στ0 45' αλλά αρχικά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Διαμαντάκου και εν συνεχεία το σουτ του Ντουρμάζ βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους «ερυθρόλευκους».
Άκαρπη υπεροχή
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Γιαννακόπουλου, με τον Πανιώνιο να έχει σαφή πρόθεση να «χτυπήσει» στην κόντρα. Η πρώτη... υποψία φάσης ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 54' ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε, ενώ 66' ο Διαμαντάκος δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της φάσης, από την σέντρα του Γιαννούλη.
Ο Ιστορικός προσπάθησε... δειλά δειλά να βγει στην επίθεση, απείλησε δις με Μπουμάλ (72') και Φούντα (75') αλλά οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο. Στα τελευταία λεπτά, ο Μίτσελ θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας τον Βέργο στο... πλευρό του Διαμαντάκου. Το... σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά ο Πανιώνιος έφτασε μία... ανάσα από το γκολ, στο 82ο λεπτό με τον Πάνο, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Εγκατάσταση... και τρίτο δοκάρι!
Τα τελευταία λεπτά βρήκαν τον Ολυμπιακό στην... περιοχή του Πανιωνίου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν... εγκατασταθεί στο... μισό του Ιστορικού, αναζητώντας το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη. Στο 85' η κεφαλιά του Σιόβα πέρασε άουτ, ενώ 86' ο Διαμαντάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, καθώς το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Γιαννούλης, Αυλωνίτης (46' Σιόβας), Βούρος, Μπουχαλάκης (79' Βέργος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν (59' Κασάμι), Ντοσεβί, Διαμαντάκος.
Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87' Παντίδος), Γκίνη, Χατζηισαΐας, Γιάννου (57' Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (68' Μασούρας), Γκέζος.
Πηγή: onsports.gr

COMMENTS

Donate via PayPal

panikosfm

Όνομα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,28,Αρχική,1,ΖΩΔΙΑ,7,ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,43,Μουσική,1086,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,27,Σινεμα,7,Τεχνολογία,28,ΥΓΕΙΑ,46,ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,1,Auto,18,Celebrity News,26,Events,358,music,1,NEWS,34,SEX,58,
ltr
item
PANIKOSFM RADIO LIVE MUSIC: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
http://www.newsbomb.gr/media/com_news/story/2014/10/29/515831/main/1163407.jpg
PANIKOSFM RADIO LIVE MUSIC
https://panikosfm.blogspot.com/2014/10/1-1.html
https://panikosfm.blogspot.com/
https://panikosfm.blogspot.com/
https://panikosfm.blogspot.com/2014/10/1-1.html
true
2412391911561517687
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy