Άνω κάτω το «Όλα παίζουν»

«Κόλαση» στο «Όλα παίζουν»! Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε χθες το απόγευμα από την εκπομπή. Και μπορεί η ίδια να είπε στον αέρα ότι το κά...

«Κόλαση» στο «Όλα παίζουν»! Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε χθες το απόγευμα από την εκπομπή. Και μπορεί η ίδια να είπε στον αέρα ότι το κάνει επειδή δεν αισθάνεται καλά, ωστόσο φαίνεται πως οι λόγοι της αδιαθεσίας της δεν ήταν... υγείας, αλλά ψυχολογίας.





Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου και της παρουσιάστριας με το κλίμα ανάμεσά τους να μην είναι καθόλου καλό.
Τις πρώτες μέρες όμως τα νούμερα ήταν καλά οπότε δεν υπήρχε κάποια ένταση. Η κατάσταση άλλαξε καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης άρχισαν να πέφτουν.
Τότε λοιπόν η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα βγει στην εκπομπή μαζί με τους άλλους παρουσιαστές στο πρώτο ημίωρο που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, παίρνοντας lead in από την Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέττυ Μαγγίρα. Μάλιστα εδώ και δύο μέρες η Κατερίνα Καινούργιου λείπει από το πρώτο τέταρτο της εκπομπής στο σχολιαστικό μέρος του "Όλα παίζουν".
Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο και μπροστά σε όλη την ομάδα των συντελεστών του «Όλα παίζουν» την κατηγόρησε ότι εκείνη ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα καθώς μεταξύ άλλων δεν έχει σχόλιο.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να κάνει την εκπομπή και να χρειαστεί να αποχωρήσει.
Το www.gossip-tv.gr επικοινώνησε με την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εκείνη και την χθεσινή αποχώρησή της από την εκπομπή.





gossip-tv.gr

COMMENTS

Donate via PayPal

panikosfm

Όνομα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,28,Αρχική,1,ΖΩΔΙΑ,7,ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,43,Μουσική,1086,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,27,Σινεμα,7,Τεχνολογία,28,ΥΓΕΙΑ,46,ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ,1,Auto,18,Celebrity News,26,Events,358,music,1,NEWS,34,SEX,58,
ltr
item
PANIKOSFM RADIO LIVE MUSIC: Άνω κάτω το «Όλα παίζουν»
Άνω κάτω το «Όλα παίζουν»
http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/fbaab242dc37ae3ba2da9c881e2773cb_L.jpg
PANIKOSFM RADIO LIVE MUSIC
https://panikosfm.blogspot.com/2014/10/blog-post_97.html
https://panikosfm.blogspot.com/
https://panikosfm.blogspot.com/
https://panikosfm.blogspot.com/2014/10/blog-post_97.html
true
2412391911561517687
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy